Naučite da poslujete sa Damjan Ilic

Registrujte se na linku ispod da biste pristupili svom besplatnom kursu obuke.

Pridružite se programu NEZOVIBEZLOVE
nezovibezlove image nezovibezlove image

Program Nezovibezlove je način da
maksimizirate svoje kapacitete

Besplatan kurs koji vas korak po korak uvodi i vodi ka ličnoj i finansijskoj slobodi.

» POVERENJE I KONTROLA,
» KOMUNIKACIJE,
» KAKO POSTATI GOVORNIK,
» ŠTA JE DMO,
» KAKO OPRAVITI PRODAJU,
» KOJE GREŠKE TREBA IZBEGATI,
» KAKO UPRAVLJATI TIMOM/MREŽOM

Pridružite se sada i počnite da zarađujete.

Čak i ako počinjete od nule.

Pridruži se sad

Postanite najbolja verzija sebe.

Kome je namenjen Program Nezovibezlove?

» Tražite veću finansijsku stabilnost: Nije važno da li želite da naučite da pravite budžet za nedeljnu kupovinu ili da uštedite novac u svim oblastima života.

» Želite da naučite šta znači poslovati, iskoristiti poslovne prilike i znati kako da upravljate svim osnovnim aspektima onlajn i oflajn poslovanja.

» Shvatate da su društveni mediji izuzetno sredstvo za poslovanje, proširenje horizonta i stvaranje novih društvenih mreža.

Korisne knjige koje zaista preporučujem

za ljude koji žele da čitaju i da se obrazuju.

Projekti

MyWorld Holding

Prvi put osnovana 2003. godine, miVorld priča je do sada bila uspešna. miVorld je trenutno zastupljen u 56 različitih zemalja širom sveta, formirajući međunarodnu mrežu od približno +15 miliona kupaca i +150,000 partnera. Pošto je postigao svoj cilj da se proširi širom Evrope, a sada i širom sveta! miVorld je nova kompanija koja ima za cilj da osvoji GLOBALNO sa svojih +140 inovativnih platformi! Njeni filijali sa novom multi-brend strategijom - sve je deo njenog sveobuhvatnog plana za rast i razvoj!

Saznajte više

Elite Klub

EliteClub je jedan od najprestižnijih poslovnih klubova u SVETU koji svojim članovima nudi ekskluzivnu međunarodnu poslovnu mrežu uspešnih i istomišljenika Naša misija je da stvorimo okruženje u kome se snovi ostvaruju i gde naši ekskluzivni članovi imaju priliku da žive život bez ograničenja. EliteClub otvara vrata u svet pun novih mogućnosti!

Saznajte više

Blocktrade

Blocktrade je tržište imovine za sve, pomaže u stvaranju bogatstva i radosti u životu za globalno društvo. U Blocktrade-u verujemo u moć zajednice i poverenja. Trudimo se da budemo najpristupačnije tržište dok se pridržavamo najviših regulatornih standarda.

Saznajte više

Fondacija za decu i porodicu

Pod vodećim principom „Obrazovanje. Mogućnosti. Budućnost.“ posvećeni smo unapređenju obrazovanja za decu, adolescente i porodice u nevolji širom sveta.

Saznajte više

Greenfiniti Foundation

Cilj Greenfiniti fondacije je očuvanje staništa i prirodnih resursa zemlje, kao i njenog biodiverziteta. Stvaramo životnu sredinu u kojoj će svaki stanovnik imati svoju želju i akciju. Ova akcija treba da promoviše misao o životu u skladu sa životnom sredinom.

Saznajte više

Česta pitanja (česta pitanja)

Šta se dešava nakon što se registrujem?
Nakon što popunite formular, dobićete personalizovanu e-poštu sa pozivnicom. Moći ćete odmah da se pridružite mom timu i počnete da trenirate.

Moram li nešto da platim?
No. Registracija je potpuno besplatna i uvek će biti.

Kako postati marketinški stručnjak?
Postati marketer je uloga sledećeg nivoa i za to će vam trebati i imati moju punu pažnju, ja ću vas voditi u bilo kom trenutku.

Koliko novca mogu da zaradim?
Novčani prihodi zavise od vas. Kako rastete svoju mrežu i novi klijenti se registruju u vašu mrežu i troše novac, dobijaćete sve više novca svake 2 nedelje ili mesec.

Kako da izgradim svoju mrežu?
Lakše je nego nikad pre. Potrebno je samo da kopirate i pošaljete vezu za registraciju svom klijentu i to je to. Nakon slanja veze, klijent će morati da se registruje sa svojim podacima.

Šta će biti moj posao?
Mi koristimo posao da gradimo ljude, a ne ljude da gradimo posao. Pomozite drugima da uštede novac na svakodnevnim kupovinama, povećaju promet kompanija, kroz najbolji program lojalnosti na svetu u poslednjih 18 godina.

Gallery

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

© Copyright 2024 Nezovibezlove Program

Pokreće ga Accesco