Mësoni të bëni Biznes me Damjan Ilic

Regjistrohuni në lidhjen e mëposhtme për të hyrë në kursin tuaj të trajnimit falas.

Bashkohu në programin NEZOVIBEZLOVE
nezovibezlove image nezovibezlove image

Programi Nezovibezlove është një mënyrë për të
maksimizuar kapacitetin tuaj

Një kurs trajnimi falas që ju prezanton dhe ju udhëzon hap pas hapi drejt lirisë personale dhe financiare.

» BESIMI DHE KONTROLLI,
» AFTËSI TË KOMUNIKIMIT,
» SI TË BËHEHET FOLES,
» ÇFARË ËSHTË DMO,
» SI TË BËNI NJË SHITJE,
» ÇFARË GABIME TË SHMANGOHEN,
» SI TË MENAXHIMI NJË EKIP/RRJETI

Bashkohu tani dhe fillo të fitosh.

Edhe nëse po filloni nga zero.

bashkohu tani

Bëhu versioni më i mirë i vetes.

Për kë është programi Nezovibezlove?

» Po kërkoni më shumë stabilitet financiar: Nuk ka rëndësi nëse doni të mësoni të buxhetoni për blerjet tuaja javore ose të kurseni para në të gjitha fushat e jetës.

» Ju dëshironi të mësoni se çfarë do të thotë të bësh biznes, të kapësh mundësitë e biznesit dhe të dish se si të menaxhosh të gjitha aspektet themelore të një biznesi online dhe offline.

» Ju e kuptoni se media sociale është një mjet i jashtëzakonshëm për të bërë biznes, për të zgjeruar horizontet tuaja dhe për të krijuar rrjete të reja sociale.

Libra të dobishëm që i rekomandoj me të vërtetë

për njerëzit që duan të lexojnë dhe të edukojnë veten.

Projektet

MyWorld Holding

I themeluar për herë të parë në 2003, historia e myWorld ka qenë e suksesshme deri më tani. myWorld aktualisht përfaqësohet në 56 vende të ndryshme anembanë botës, duke formuar një rrjet ndërkombëtar prej rreth +15 milionë blerësish dhe +150,000 partnerësh. Duke arritur qëllimin e tij për t'u zgjeruar në të gjithë Evropën dhe tani në të gjithë globin! myWorld është një kompani e re që synon të pushtojë GLOBAL-in me platformat e saj inovative +140! Filialet e saj me strategjinë e re të shumë-markave - të gjitha pjesë e planit të saj gjithëpërfshirës për rritje dhe zhvillim!

Mëso më shumë

Klubi i Elitës

EliteClub është një nga klubet më prestigjioze të biznesit në botë që u ofron anëtarëve të tij një rrjet ekskluziv biznesi ndërkombëtar me njerëz të suksesshëm dhe me mendje të njëjtë Misioni ynë është të krijojmë një mjedis ku ëndrrat bëhen realitet dhe ku anëtarët tanë ekskluzivë të kenë mundësinë të jetojnë një jetë pa kufij. EliteClub hap derën për një botë plot me mundësi të reja!

Mëso më shumë

Blocktrade

Blocktrade është tregu i aseteve për të gjithë, duke ndihmuar në krijimin e pasurisë dhe gëzimit në jetë për një shoqëri globale. Në Blocktrade ne besojmë në fuqinë e komunitetit dhe besimit. Ne përpiqemi të jemi tregu më i aksesueshëm duke e mbajtur veten sipas standardeve më të larta rregullatore.

Mëso më shumë

Fondacioni për fëmijë dhe familje

Sipas parimit udhëzues "Arsimi. Mundësitë. E ardhmja." ne jemi të përkushtuar për përparimin mbarëbotëror të arsimit për fëmijët, adoleshentët dhe familjet në nevojë.

Mëso më shumë

Greenfinity Foundation

Qëllimi i Fondacionit Greenfinity është të ruajë habitatin dhe burimet natyrore të tokës, si dhe biodiversitetin e saj. Ne po krijojmë një mjedis jetese në të cilin çdo banor do të ketë dëshirën dhe veprimin e vet. Ky veprim duhet të promovojë mendimin për të jetuar jetën në harmoni me mjedisin.

Mëso më shumë

FAQ (Pyetjet e bëra shpesh)

Çfarë ndodh pasi regjistrohem?
Pas plotësimit të formularit do të merrni një email të personalizuar me ftesën tuaj. Ju do të jeni në gjendje të bashkoheni menjëherë me ekipin tim dhe të filloni stërvitjen.

A duhet të paguaj ndonjë gjë?
Nr. Regjistrimi është plotësisht falas dhe do të jetë gjithmonë.

Si të bëhesh tregtar?
Të bëhesh tregtar është roli i nivelit tjetër dhe për këtë do t'ju duhet dhe keni vëmendjen time të plotë, unë do t'ju drejtoj në çdo kohë.

Sa para mund të fitoj?
Të ardhurat e parave varen nga ju. Ndërsa rritni rrjetin tuaj dhe klientët e rinj regjistrohen në rrjetin tuaj dhe ata shpenzojnë para, ju do të merrni gjithnjë e më shumë para çdo 2 javë ose muaj.

Si ta ndërtoj rrjetin tim?
Është e lehtë se kurrë më parë. Ju merr vetëm të kopjoni dhe dërgoni lidhjen e regjistrimit te klienti juaj dhe kaq. Pas dërgimit të një lidhjeje, klienti do të duhet të regjistrohet me informacionin e tij.

Cila do të jetë puna ime?
Ne përdorim biznesin për të ndërtuar njerëz, jo njerëzit për të ndërtuar biznes. Ndihmoni të tjerët të kursejnë para për blerjet ditore, rrisni xhiron e kompanive, përmes programit më të mirë të besnikërisë në botë në 18 vitet e fundit.

Gallery

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

© E drejta e autorit 2024 Nezovibezlove Program

Mundësuar nga Accesco